Top Guidelines Of Cazare Predeal

Wiki Article

hotel
Resort Hera se găsește în Predeal, la 19 km de Aventura Parc Brașov, și are o grădină, un bar, un centru spa și de wellness și parcare privată gratuită.

Acceptam carduri de vacanta.Se pot experience rezervari pentru majorate .Oferim pensiune completa pentru tabere si cantonamente.

Asortarea perdelelor cu alte elemente din cameră poate crea un decor armonios și atrăgător. Perdelele și covorul trebuie să se completeze reciproc în ceea ce privește culoarea, modelul și textura.

Located on the doorway of Predeal coming from Brasov, Hotel Hart gives amenities like two places to eat in addition to a wellness Heart by having an indoor pool, a sauna, a steam tub as well as a sizzling tub. facilities , clean, nice pool , sauna etcetera

Unitatea dispune de camere cu bai propri, zona de luat masa in foisor. Va asteptam in Statiunea Predeal indiferent de sezon sau anotimp cu o atmosfera calda si prietenoasa cu tot confortul pentru o vacanta reusita.

Seturile de perdea și draperie sunt ideale pentru a asigura o coerență stilistică. Perdelele elegante și mai multe info draperiile elegante pot adăuga un moreover de rafinament și stil sufrageriei tale.

Folosim cookies. Dacă continui să folosești acest web-site Website, ești de acord cu utilizarea lor. Află mai multe / De acord

Pe vidaXL vei găsi o varietate de perdele și draperii potrivite pentru diferite stiluri de decor și preferințe. Acestea includ:

The hosts had been variety, making sure our stay was extremely relaxed. We relished both apasa aici breakfast and dinner on the accommodation. Breakfast was complimentary, though dinner needed a payment of 30 lei for each man or woman. The foods ended up delectable and generously portioned.

țigările electronice mai multe info și vape-urile sunt interzise în toate spaţiile comune şi non-public din interior

The costs and availability we acquire from booking websites modify frequently. Cazare Predeal This means you may not often come across the very same offer you saw on Cazare Predeal trivago if you land to the scheduling site.

“Vacation back again in history,but with all your desired fashionable amenities, that is how I'd personally summerize this encounter and it absolutely is one to repeat ”

In timp ce va bucurati de facilitatile oferite de pensiune, puteti admira frumusetea naturii din jur sau puteti explora trasee montane si paduri de brazi.

Situata in Predeal, la o altitudine de 1070m, la numai 10 moment de partia de schi Clabucet, intr-un peisaj feeric dominat de splendoarea muntilor Bucegi, imbinat cu rafinament si confort. Pensiunea Blue va intampina cu:

Report this wiki page